ΑΝΑΖΗΤΗΣΙΣ

Την έντονη αντίδρασή του στὸ νομοσχέδιο για τις αλλαγές φύλλου εξέφρασε ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ταχθεί απέναντι στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, με τον παλαίμαχο άσο να εκφράζει την οργισμένη αντίδρασή του με μήνυμά του στο Facebook.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.

Υ. Γ

Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής..

 

538778 99d8c031fe aac967307efab60e


Στη συνέχεια, με νέο του ποστ, και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Βασίλης Τσιάρτας ξεκαθάρισε και τη θέση του αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους και τα ομόφυλα ζευγάρια.
«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια, έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας, είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για εμένα όμως, ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.
Όσους γάμους, όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δεν πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό.
Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά, όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δεν συμφωνεί είναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες, να πάνε να τα πούνε αλλού.
Υπάρχει, πέρα από την αισθητική του κάθε ανθρώπου, και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε χαρακτηριστικά.


 ♦

Δὲν εὐχόμαστε βέβαια νὰ συμβεῖ αὐτὸ ποὺ λέει ὁ Βασίλης σ' ἐκείνους ποὺ συζητοῦν ἢ καὶ σχεδιάζουν νὰ ψηφίσουν τὸ αἶσχος αὐτό, συγχαίρουμε ὅμως ἀπὸ καρδιᾶς τὸν μεγάλο ποδοσφαιριστὴ γιὰ τὴν θαρραλέα στάση του καὶ τὴν καταδίκη παρομοίων κινήσεων ἢ ἀντιλήψεων.

"Ἀρχὴ καὶ τέλος σὲ ὅλα τὰ πράγματα νὰ βάζεις τὸν Θεό."

Γρηγόριος ὁ Θεολόγος

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

apolytikion

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνον: 2441021510
Fax: 2441021510
E-mail: info@inagk.gr

Ἀβέρωφ & Ν. Πλαστῆρα 39
(Νέα Ἀγορὰ)
T.K. 431 32

x
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ

Τὰ κείμενα ποὺ φιλοξενοῦνται στὴν ἱστοσελίδα μας, ὡς πρὸς τὸ ἰδιαίτερο περιεχόμενο καὶ τὰ μορφολογικὰ χαρακτηριστικά τους ἀπηχοῦν ἰδέες, σκέψεις, θέσεις καὶ ἀντιλήψεις τῶν συντακτῶν καὶ συγγραφέων τους. Ἀρχή μας ἀποτελεῖ ἡ ἀπόδοσις τοῦ ὀφειλομένου σεβασμοῦ πρὸς τὴν ἐλευθερία διατυπώσεως προσωπικῆς γνώμης, ἐπιλογῆς ὕφους, γλωσσικοῦ ἰδιώματος ἢ συστήματος γραφῆς, ἤτοι τοῦ μονοτονικοῦ λεγομένου ἢ τοῦ πολυτονικοῦ — ἐμεῖς «φανατικὰ» καὶ ἀμετανόητα ἀκολουθοῦμε τὸ δεύτερο, αὐτὸ προκρίνουμε, αὐτὸ προτείνουμε, αὐτὸ προτιμοῦμε· καὶ θὰ θέλαμε, εἶναι ἀλήθεια, ὅλα τὰ κείμενα νὰ δημοσιεύαμε στὸ πολυτονικό, ὥστε, ὅπως καὶ κάποιοι λένε, νὰ μὴ προκαλεῖται «ὀπτικὴ μόλυνση στὸν ἱστοχῶρο μας» ἀπὸ τὴν ἀκρωτηριασμένη γραφή. Κάτι τέτοιο ὅμως ἀπαιτεῖ χρόνο καὶ γνώσεις, ποὺ ὅλοι δὲν ἔχουν. Μακάρι νὰ βρεθοῦν πρόσωπα ἱκανὰ καὶ πρόθυμα νὰ βοηθήσουν στὴν προσπάθεια αὐτή.

√ Ἐξυπακούεται ὅτι δὲν μποροῦν νὰ γίνουν δεκτὰ κείμενα τὰ ὁποῖα δὲν συνάδουν πρὸς τὸ διῆκον πνεῦμα τῆς ἱστοσελίδος.

ΕΚ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ